Veelgestelde vragen

1. Voor wie is Jeunesse bedoeld?

Jeunesse is bedoeld voor zorgaanbieders in de jeugdzorg.

2. Hoe kan ik Jeunesse proberen?

Op de homepage kun je Jeunesse gratis downloaden. Je hebt dan de mogelijkheid om alle functionaliteit te proberen. De enige beperking is dat je de data niet kunt exporteren voor Vecozo. Ons advies is om de werkelijkheid zo goed mogelijk na te spelen, zodat je een goed beeld krijgt van of Jeunesse kan voldoen aan de eisen. Heb je vragen, dan kun je via de applicatie onze helpdesk mailen.
Ook kun je altijd een gratis online demo aanvragen. Mail of bel ons even; dan maken we een afspraak.

3. Hoe kan ik Jeunesse kopen?

Download Jeunesse vanaf de homepage en installeer deze. In de applicatie vind je instructies over hoe je een licentie voor Jeunesse kunt activeren. Een licentie wordt per kalenderjaar verstrekt (eindigt rondom medio januari van het volgende jaar).

4. Mijn virusscanner geeft een waarschuwing tijdens de installatie.

Sommige virusscanners maken gebruik van zogenaamde 'white lists', lijsten met programma's die goedgekeurd zijn. Jeunesse is een relatief nieuw programma en staat nog niet op de white list. Als hierdoor problemen ontstaan tijdens de installatie, adviseren wij de virusscanner tijdens de installatie tijdelijk uit te schakelen. Als de installatie is voltooid, kun je de virusscanner weer activeren.

5. Zijn meerdere gebruikers mogelijk?

Jazeker. Installeer het pakket op een server en je kunt samen de cliëntenadministratie voeren. Het aantal gebruikers is in principe onbeperkt .
Alle declaraties worden hierbij wel ingediend onder dezelfde AGB-code.

6. Mijn bedrijfsomgeving staat niet toe dat ik een exe-bestand download. Is er een alternatief?

Neem even contact met ons op via info@jeunesseggz.nl. Wij sturen je dan een zip-bestand toe.

7. Hoe zeg ik mijn contract op?

Een licentie is één kalenderjaar geldig. Opzeggen is niet nodig, wanneer je geen gebruik meer wilt maken van Jeunesse dan vervalt de licentie automatisch met ingang van het volgende kalenderjaar (circa medio januari). Het pakket kan nog steeds worden geraadpleegd, alleen alle export functies zijn inactief.